Medius - De prepaid medius kaart

Medius

MediusDe medius creditcard is sinds april 2010 in Nederland verkrijgbaar. De Medius is een prepaid credit card. Dit houd in dat je vooraf geld stort op de rekening van deze kaart en jouw medius is klaar voor gebruik.

Medius is een echte Mastercard

De medius is een Mastercard. Dit houd in dat je alle voordelen van een mastercard hebt en met deze card overal kan betalen waar je met een mastercard kan betalen. Het voordeel van medius Mastercard:

  • met de Medius kan je bij 23 miljoen bedrijven betalen
  • je kan bij ruim 900.000 pin automaten pinnen met je medius
  • je kan de Medius aanvragen zonder BKR toetsing

De kosten van de Medius

De medius kost € 39,90 per jaar. Je hebt naast je jaarlijkse vergoeding nog uitgave kosten. Zodra je de kaart in huis hebt kan je gratis geld storten via een bankoverschrijving. Ook is het mogelijk om via iDeal je medius kaart op te laden. Daar betaal je 1,5% kosten over.

Geld opname uit automaten, ook wel pinnen, kost € 4,00. Sommige banken rekenen nog los van de pinkosten extra kosten voor het gebruik van de pin automaat.

Medius is een pre-paid card

De medius is een prepaid kaart. Dit houd in dat je geen schulden maakt met deze creditcard. Dus je betaald ook geen onodige rente kosten. Bij het aanvragen wordt geen controlle gedaan bij het BKR. Doordat de Medius een prepaid creditcard is kan je deze dus gebruiken terwijl je een negatieve BKR registratie hebt.

Wil je alle kosten in beeld en deze kaart vergelijken: lees verder over de medius.

creditcard aanvragen

Tip bij het creditcard aanvragen

Zorg dat u altijd het telefoonnummer bij u heeft om uw creditcard te blokkeren

Creditcard weetjes

wist je dat visa europa een ander bedrijf is als visa usa?
links contact