Visa card aanvragen

Visa card aanvragen

visa aanvragenHet aanvragen van een Visa creditcard kan makkelijk via de website. Na het visa aanvragen moet je enkele weken wachten voordat je jouw creditcard in huis hebt.

Redenen voor het aanvragen van een visa

Voordat je je creditcard gaat aanvragen eerst nog even de belangrijkste visa voordelen.

  • De visa creditcard is wereldwijd het meest geaccepteerd
  • je kan bij 30 miljoen bedrijven betalen
  • je kan bij 860.000 pin automaten pinnen
  • er is veel keuze, je kan verschillende types Visa creditcards aanvragen
  • je kan maandelijks af betalen, dat is makkelijk met grote geld uitgaven

Wat moet je weten over het aanvragen van een visa

Voordat je jouw Visa creditcard gaat vragen is het handig om de volgende dingen te bedenken. Visa wil graag vooraf weten of jij de eventuele creditcard schuld die je opbouwt ook weer kan af betalen. Daarom onderzoekt visa of jij een BKR notering hebt, in het bezit bent van een Nederlands identiteits bewijs en of je een rekening hebt bij een Nederlandse bank. Het anoniem een Visa card aanvragen dan ook niet mogelijk.

Je kan vele verschillende visa creditcards aanvragen. Laat keuze van jouw Visa creditcard afhangen van jouw betaal wensen. Je kan kiezen uit verschillende bestedingslimieten en verschillende extra's op de creditcard.

Een visa aanvagen kan bij verschillende instantie. Bijvoorbeeld bij een bank. Al je al zaken doet met deze bank omdat je bijvoorbeeld een rekening hebt lopen bij deze bank zal de bank aan de hand van jouw normale betalingsgedrag en bestedingslimiet vast stellen.

Ga met een creditcard altijd verstandig om. Bedenk dat als je betaald met je creditcard je een schuld opbouwt bij de creditcard maatschappij. Over deze schuld moet je rente betalen. Het is bij elke creditcard mogelijk om aan het einde van de maand je betalingen direct af te betalen. Dit voorkomt onnodig veel rente kosten.

creditcard aanvragen

Tip bij het creditcard aanvragen

een lage jaarbijdrage voor uw creditcard? kijk eens bij mastercard of visa

Creditcard weetjes

wist je dat er alleen al in nederland 246 miljoen internet pagina's zijn waar het woord creditcard op voorkomt?
links contact